Delivery to mainland Finland only / Leverans endast till det finska fastlandet / Toimitus vain Manner-Suomeen

Fysituote verkkokauppa

Fysituote perustettiin vuonna 2008 fysioterapia- ja kuntoutusalan tavaroiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistuneena yrityksenä. Helmikuussa 2022 Mekalasi Oy osti Fysituote Oy:n ja siitä muodostui Mekalasi Oy:n tytäryhtiö, minkä johdosta tuotevalikoimamme laajentui kattamaan suuremman joukon asiakasryhmiä. Joulukuussa 2022 Fysituote Oy fuusioitui osaksi Mekalasi Oy:ta , minkä johdosta tuotevalikoimamme laajentui kattamaan myös sopimuskauppaa, kuluttajakaupan rinnalla.

Tänä päivänä kumppanisi on Mekalasi Oy, mutta verkkokaupan nimi on edelleen Fysituote.

Tarjoamme laadukkaita ja kansainvälisesti arvostettuja tuotteita verkkokauppamme välityksellä helposti, nopeasti ja kilpailukykyiseen hintaan.

Olemme sitoutuneet noudattamaan Verkkoteollisuus Ry:n laatimia sääntöjä koskien kaupankäyntiä verkossa ja siten ansainneet Luotettavaa toimintaa laatumerkin käyttöömme jo useampana vuotena. Olemme huolehtineet kaikista tilaajavastuulain edellyttämistä velvoitteista ja olemme sitoutuneet niiden hoitamiseen jatkossakin.

Mikäli sinulla on kysyttävää yrityksestämme, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla fysituote@mekalasi.fi tai puhelimitse 044 515 4022 arkisin klo 9-14 välisenä aikana.  

Tervetuloa mukaville ostoksille www.fysituote.fi verkkokauppaan

 

Mekalasi Oy lyhyesti

Vuonna 1952 perustettu Mekalasi Oy on terveydenhuoltoalan tarvikkeiden myynti- ja markkinointiyritys, joka on täysin kotimaisessa omistuksessa. Omistajamme on perheyritys SAXO Oy. Konserniin kuuluu lisäksi Mekalasin sisaryhtiö Plastone Oy, muovituotteiden sopimusvalmistaja, jonka tuotantolaitokset sijaitsevat Nurmijärvellä ja Virossa. SAXO-konserni työllistää yhteensä 275 henkilöä. Liikevaihto oli vuonna 2021 yhteensä n. 45 miljoonaa euroa. Mekalasin talous on vankalla pohjalla, ja yritys on saanut puolueettomalta luottoluokittajalta jo vuodesta 2007 asti parhaan mahdollisen arvioinnin (Suomen Asiakastieto Oy). Yrityksenä olemme saaneet asiakkailtamme erityistä kiitosta joustavuudesta sekä nopeasta ja ystävällisestä palvelustamme. Tavoitteenamme onkin olla asiakkaillemme kokonaistaloudellisesti kannattava ja turvallinen yhteistyökumppani.

Synttäriviikko huipentuu, alennukset jopa

-25%

Kampanja on voimassa vielä sunnuntaihin
21.4.2024 asti
tai niin kauan kuin tuotteita riittää.
*Bojong MC Polkulaitteet eivät kuulu tarjoukseen.