Delivery to mainland Finland only / Leverans endast till det finska fastlandet / Toimitus vain Manner-Suomeen

Sopimushinta

Cool-X Magnesiumspray 100 ml

Tuotenumero: 48
Myyntierä: 1 / Kappale

CE-merkitty

Valmistaja: Biodem medical

[form_socks_here]

12,90 

Varastossa

Cool-X Magnesiumsuihke on luonnosta saatava puhdas ja erinomaisesti imeytyvä magnesium-valmiste, jota suihkutetaan suoraan iholle. Magnesium imeytyy iholta ensin paikallisesti hoidettavalle alueelle ja sen jälkeen verenkiertoon vaikuttaen koko kehoon.

Riittävä magnesiumin saanti lisää kestävyyttä, ehkäisee lihaskouristuksia ja nopeuttaa palautumista. Suihke on erinomainen käytettäväksi myös urheilusuorituksen aikana.

Cool-X Magnesiumsuihke on kylläistä magnesiumkloridi-liuosta, joka on valmistettu 100 % luonnollisesta magnesiumista. Suihke tuntuu öljymäiseltä, johtuen sen suuresta kylläisyysasteesta. Cool-X Magnesiumsuihkeen valmistuksessa käytetään farmaseuttista magnesiumkloridia, jota saadaan entisestä Zechstein merenpohjasta, jossa se on säilynyt puhtaana meriveden saasteilta. Puhtaudesta ja alkuperästä kertoo tuotteen Zechstein Inside ® -merkki.

Käyttöohje: Suihkuta Cool-X Magnesiumsuihketta hoidettavalle alueelle 2 kertaa päivässä 5-10 suihkausta. Hiero kunnes neste on imeytynyt. Lisää annostusta asteittain yhteensä 20 suihkaisuun päivässä. Kokeile ensimmäisellä kerralla tuotetta pienelle alueelle. Herkällä iholla tuote voi aiheuttaa kirvelyä. Jos näin käy, suihketta voi laimentaa vedellä. Kirvely vähenee vähitellen, kun kehon magnesiumtasapaino normalisoituu. Vältä aineen joutumista silmiin, rikkinäiselle iholle tai limakalvoille.

Toisinaan mineraalipitoisen aineiden suihkepullojen suutin saattaa tukkeutua. Mikäli näin käy, huuhtele suutin lämpimän veden alla. Tarvittaessa irrota suutin ja suihkuta sen läpi vettä, kunnes vesi alkaa suihkuta hyvin suuttimesta.

Kokeile Cool-X Magnesiumsuihketta:

Lihaskramppien laukaisemiseen
Urheilusuorituksen aikana maitohappojen estämiseen
Lihasten palautumiseen rasituksesta
Suonenvetojen ehkäisemiseen
Maitohappojen poistamiseen
’Elohiiren’ rauhoittamiseen
Hiiriranteeseen
Golf- ja tenniskyynärpäähän
Pakkauskoko: 100 ml, pullon riittoisuus on yli 800 suihkaisua

Ainesosat: vesi, magnesiumkloridi (31%)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Synttäriviikko huipentuu, alennukset jopa

-25%

Kampanja on voimassa vielä sunnuntaihin
21.4.2024 asti
tai niin kauan kuin tuotteita riittää.
*Bojong MC Polkulaitteet eivät kuulu tarjoukseen.