Delivery to mainland Finland only / Leverans endast till det finska fastlandet / Toimitus vain Manner-Suomeen

Sopimushinta

Pino hierontakynttilä

Tuotenumero: Pino kynttilä
[form_socks_here]

11,91 

Hoito hierontakynttilällä - elämyksellinen hierontakokemus.
Miellyttävät tuoksut, pehmeä valo, hyvänolon lämpö ja intensiivinen hoito iholle - kaiken tämän tarjoavat erikoishierontakynttilämme. Laadukkaiden vahojen ja öljyjen koostumusta voidaan käyttää lämpimänä, nestemäisenä suoraan hoidon hieronta-aineena luoden erityisen hoitokokemuksen.

Kynttilävahahieronnan aikana lämmitettyä vahaa käytetään stimuloimaan kudosta ja se hierotaan iholle. Hierontakynttilöiden sulamislämpötila on vastaavasti alhainen 50 - 60 °C, joten nestemäistä vahaa voidaan käyttää suoraan lämpimään hierontaan. Lisäksi eteeriset öljyt tarjoavat aromaterapeuttisia vaikutuksia ja miellyttävän tunnelman.

Hierontavaha ei vain hemmottele upealla tuoksulla hoidon aikana, vaan myös samalla hellii ihoa hoitavilla ominaisuuksilla. Natural Spa Therapyn hierontakynttilät tarjoavat parhaan otteen ja intensiivisen hoidon. Käytännöllisen nokan ansiosta annostelu ja käsittely on erityisen helppoa.

Hierontakynttilämme on kehitetty optimaaliseen hoito- ja tuoksukokemukseen hoitojen aikana. Valmistusprosessissa käytetään vain korkealaatuisia eteerisiä öljyjä, luonnonvahoja ja uutteita, jotta voidaan taata luotettavasti korkealaatuinen luonnonkosmetiikka.

Puhdasta luonnonkosmetiikkaa luonnonvahoilla ja -öljyillä
Natural Spa Therapy -hierontakynttilämme sisältävät vain luonnollisia ainesosia, jotka sopivat ihanteellisesti kaikkiin hoitoihin. Kookosöljyn, soijavahan ja mehiläisvahan ravitsevat ominaisuudet tekevät hieronnasta miellyttävän ja hyödyllisen iholle.

Kookosöljy
Laadukas kookosöljy toimii hierontakynttilöiden pohjana, kosteuttaa intensiivisesti ja sopii erinomaisesti erittäin kuivalle iholle. Sillä on myös viilentävä, rauhoittava ja stabiloiva vaikutus hoitoa tarvitsevalle iholle.

Soijavaha
Kiinteytetyllä, luonnollisella soijaöljyllä (soijavaha) on regeneroivia ominaisuuksia ja se tekee ihosta pehmeän ja joustavan. Samalla sitä pidetään ihoa tasoittavana, tasoittavana ja kosteutta sitovana.
Mehiläisvaha
Ihoystävällistä vahaa, jota mehiläiset käyttävät kennojen rakentamiseen, on käytetty vuosisatojen ajan voiteissa ja laastareissa. Natural Spa Therapy -hierontakynttilöiden mehiläisvaha varmistaa ihon intensiivisen hoidon, sillä mehiläisvaha sisältää erilaisia ​​rasvahappoestereitä ja hiilihydraatteja sekä mineraaleja ja ihoa hoitavaa A-vitamiinia.

Hierontakynttilöitä aromaterapeuttisilla tuoksuilla
Olipa ne virkistäviä tai rauhoittavia, Natural Spa Therapy -hierontakynttilät tekevät yksilöllisistä aromihieronnoista todellisen kokemuksen. Meiltä löydät sopivan aromihierontakynttilän kaikkiin tarpeisiin ja tilaisuuksiin, jotta voit yksilöidä hoitosi:

Kirsikankukka: herkkä, kukkainen keväinen tuoksu
Appelsiini sitruunaruoho: aromaattinen ja miellyttävän virkistävä
Villiruusu: rauhoittava mieto tuoksu
Lime Bambu: virkistävään hierontaan
Appelsiini-Spirit: aromaattisten appelsiinien tasapainottava tuoksu
Sveitsin kivimänty: lämmittävä ja aromaattis-puumainen
Eri tuoksuilla voit saavuttaa monenlaisia ​​vaikutuksia sekä hemmotella sekä kehoa että mieltä hoidon aikana.

Kuinka käyttää hierontakynttilöitä:
Sytytä ensin kynttilä sydämen kohdalta. Hierontakynttilän tulee palaa vähintään 10 minuuttia, kunnes vahaa on sulanut riittävästi hoitoa varten. Ennen kuin käytät vahaa, muista sammuttaa liekki palovammojen välttämiseksi. Kynttilän sammutuksen jälkeen sinun tulee odottaa noin 10 sekuntia ja testata lämpötila sormenpäälläsi. Matalan sulamislämpötilan ansiosta nestemäistä vahaa voi nyt käyttää suoraan lämmittävään hierontaan - tiputtele sitä kätesi päälle vartalollesi ja hiero se sisään.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Synttäriviikko huipentuu, alennukset jopa

-25%

Kampanja on voimassa vielä sunnuntaihin
21.4.2024 asti
tai niin kauan kuin tuotteita riittää.
*Bojong MC Polkulaitteet eivät kuulu tarjoukseen.