Delivery to mainland Finland only / Leverans endast till det finska fastlandet / Toimitus vain Manner-Suomeen

Sopimushinta

Pino tasapainotyyny

Tuotenumero: Pino tasapainotyyny
[form_socks_here]

21,90 

Tasapainotyyny on monipuolinen urheiluväline ja tehokas istuma-apu.
Litteässä, pyöreässä tyynyssä on sileä puoli ja nyppyläinen puoli, Ø 33 cm Koska se on täytetty ilmalla, syntyy dynaaminen, epävakaa pinta, joka sopii erinomaisesti erilaisiin harjoituksiin. Istuessa, seisten tai makuulla kehon tulee kompensoida tyynyn omaa dynamiikkaa, mikä tarkoittaa sitä, että monenlaisia ​​lihasryhmiä rasitetaan. Tämä edistää hyvää tasapainoa ja vahvistaa selkälihaksia sekä mukana olevia lihaksia, mikä on välttämätöntä oikean asennon kannalta. Voit helposti tehdä rennon treenin arjessa tasapainotyynyllä. Sen epävakaus tekee tasapainotyynystä erinomaisen istuma-avun toimistoon ja kotiin. Pitkä työpöydän ääressä istuminen aiheuttaa usein kipua ja jännitystä huonon asennon vuoksi. Tämä voidaan kuitenkin torjua tasapainotyynyn ansiosta. Istuinpehmusteena se mahdollistaa dynaamisen ja rentouttavan istumisen edistäen samalla terveellistä selän asentoa. Voit harjoitella rennosti kotona selän, vatsan ja lantionpohjan lihaksia ja optimoida pystyasennon istuessasi.

PINOFIT-tasapainotyynyissä on harjoitusväline sekä istuintyyny yhdessä.
- Ilman täyttöä voidaan säätää yksilöllisesti neulaventtiilin avulla.
- Monipuolisena harjoituslaitteena tasapainotyynyt sopivat ihanteellisesti tasapaino-, koordinaatio- ja vahvistamisharjoitteluun.
- Dynaaminen, rentouttava istuminen voi edistää pystysuoraa asentoa ja vakauttaa sitä pitkällä aikavälillä.
- Laadukas materiaali, ei käytetty lateksia.
- Nyppyläinen puoli mahdollistaa yksittäisten kehon alueiden lisästimuloinnin ja sopii rauhoittavaan selän ja jalkahierontaan.
- Valinnaisesti tasapainotyynyjä voidaan käyttää myös jalkaharjoittelijana tai suonivoimistelussa.
Tasapainotyynyjä on saatavana sinisenä ja ne toimitetaan kotiisi harjoitusohjeineen. POISTUVA VÄRI TUMMANHARMAA

Istuen kuntoon PINOFIT-tasapainotyynyn avulla.
Epävakaan pinnan ansiosta useita lihasryhmiä täytyy aktivoida samanaikaisesti, mutta myös kohdistetusti tasapainon säilyttämiseksi. Yhdessä yksinkertaisten voimisteluharjoitusten kanssa tämä luo ainutlaatuisen harjoitusvaikutelman. Sen lisäksi, että PINOFIT-tasapainotyynyä käytetään näihin klassisiin harjoituksiin henkilökohtaisessa harjoittelussa, toiminnallisessa harjoittelussa ja kuntoilussa, sitä voidaan käyttää optimaalisesti myös jooga- tai pilates-istunnoissa.

Tasapainotyyny terapiassa
Tasapainotyynyä on käytetty pitkään terapiassa tehokkaaseen tasapainoharjoitteluun. Tällä tavalla voit kehittää erityisesti voimaa, tasapainoa, koordinaatiota ja kehotietoisuutta (proprioseptio). Tasapainotyynyjen erilaiset käyttömahdollisuudet ovat osoittautuneet hyödyllisiksi myös senioriurheilussa. Vahvistumisprosesseja voidaan tukea ja lihasten rakentamista edistää. Siksi tasapainotyynyjä käytetään usein myös ennaltaehkäisyssä kaatumisen ehkäisyssä. Leikkauksen tai pitkäaikaisen vamman jälkeen käyttö kuntoutuksen yhteydessä on yhtä hyödyllistä.

Kuinka käyttää tasapainotyynyä oikein:
Kun harjoittelet tasapainotyynyn kanssa, tärkeintä on oikea asento. Tämä tarkoittaa tietyn perusjännityksen ylläpitämistä koko lihaksistossa, jotta liikkeet voidaan suorittaa hitaasti ja hallitusti. Tämä on ainoa tapa taata tehokas harjoittelu ja terveellinen liikunta. Harjoituksen tasosta riippuen harjoitukset tulee toistaa 3-10 kertaa per puoli. Jos tärisevän pinnan harjoitukset koet liian vaikeita, voit harjoitella liikkeitä etukäteen ilman tasapainotyynyä. Heti kun tunnet olosi mukavaksi, voit lisätä tasapainotyynyn.

Myyntiyksikkö: 1 kpl

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Synttäriviikko huipentuu, alennukset jopa

-25%

Kampanja on voimassa vielä sunnuntaihin
21.4.2024 asti
tai niin kauan kuin tuotteita riittää.
*Bojong MC Polkulaitteet eivät kuulu tarjoukseen.