Delivery to mainland Finland only / Leverans endast till det finska fastlandet / Toimitus vain Manner-Suomeen

Sopimushinta
jopa
- 15%

Pino vartaloöljy

Tuotenumero: Pino vartaloöljy
Array
[form_socks_here]

12,00 

Price in the last 30 days is the same as current

PINO-vartaloöljyt: Kotona kylpylän hemmotteleva tunne.
Ihomme tarvitsee hoitoa ja luonto voi auttaa. Arvokkaista, täysin luonnollisista ainesosista valmistetut vartaloöljyt ovat helppo tapa tarjota ihollesi tärkeitä ravintoaineita ja terveellistä kosteutta. Toisin kuin vartaloemulsiot, vartaloöljyt eivät sisällä vettä, joten ne eivät sisällä säilöntäaineita hellävaraista ihonhoitoa varten. Kun ajattelet vartaloöljyä, ajatteletko epämiellyttävää rasvaista kalvoa ihollasi? Yllätyt kuinka nopeasti PINO-vartaloöljyt imeytyvät ihoon. Jäljelle jää vain hoidettu ihon tunne ja miellyttävä, hemmotteleva tuoksu.
Luonnollista vartaloöljyä on parasta käyttää rauhoittavan kylvyn tai suihkun jälkeen. Sitten tuotetta levitetään säästeliäästi vielä kostealle iholle ja hierotaan sisään. Yhdessä veden kanssa vartaloöljy toimii kuin voide. Se imeytyy nopeasti ihoon ja jättää ainutlaatuisen, joustavan ihon tunteen koko keholle. Samalla PINO-vartaloöljyjen miellyttävät tuoksut muuttavat hoitosi aromaattiseksi kokemukseksi.

Mikä tekee Natural Spa Therapy -vartaloöljyistä niin arvokkaita ihollesi?
Monet vartalonhoitotuotteet sisältävät lisä- ja säilöntäaineita, jotka eivät anna iholle tarvittavia ravintoaineita tai ovat jopa haitallisia pitkällä aikavälillä. Siksi löydä kehosi luonnonkosmetiikkasarjan erot ja tulokset, jotka perustuvat aineiden perustavanlaatuiseen puhtauteen ja luonnollisuuteen yhdistettynä nykyaikaisten luonnollisten aktiivisten ainesosien tehokkuuteen. Kehitetty ihollesi, joka on yhtä yksilöllinen kuin persoonallisuutesi. Natural Spa Therapy -tuotteiden tasapainotettujen ainesosien ansiosta iho on välittömästi ja pitkäkestoisesti kosteutettu ja herkkä iho rauhoitettu. Loppujen lopuksi hyvin hoidettu ulkonäkö on usein tärkeämpää kuin täydellinen muotoilu ja saa sinut rakastumaan ihoasi uudelleen päivästä toiseen.
Luonnollista vartaloöljyä on parasta käyttää rauhoittavan kylvyn tai suihkun jälkeen. Sitten kun levitetään säästeliäästi vielä kostealle iholle ja hierotaan sisään. Yhdessä veden kanssa vartaloöljy toimii kuin voide. Se imeytyy nopeasti ihoon ja erinomaisesti, joustavan ihon koko keholle. Samalla PINO-vartaloöljyjen miellyttävä hoitot tuoksut muutsi aromaattiseksi kokemukseksi.
Parhailla kasviöljyillä ja korkealaatuisilla uutteilla varustetut Pinon vartaloöljyt.
Kolmen luonnonöljyn, jojoba-, kookos- ja soijaöljyn laadukas koostumus kosteuttaa ihoa intensiivisesti ja pitkäkestoisesti. Pinon vartaloöljyt tukevat ihon luonnollista joustavuutta. Valitut uutteet, eteeriset öljyt ja luonnolliset aktiiviaineet tekevät eri vartaloöljyvalikoimasta ainutlaatuisia ja yksilöllisesti soveltuvia. Toivotpa sitten stimuloivaa tai rauhoittavaa tuotetta – meillä on oikeat vartaloöljyt jokaiseen tarkoitukseen.

Parasta hoitoa korkeimpien laatustandardien kautta.
Pinon tuotteiden korkea laatu on erittäin tärkeää. Pino käytää vain puhtaasti luonnollisia ainesosia ja ne valmistetaan Saksan korkeimpien standardien mukaisesti. Dermatologiset testit osoittavat vartaloöljyjen sopivan erittäin hyvin iholle, ja ne on valmistettu ilman eläinkokeita. Tuotteiden valmituksessa on keskitytty niin kestävään kehitykseen kuin laatuun, Pino on myös kiinnitänyt huomiota ekologisiin näkökohtiin, kuten lähtötuotteiden alkuperään ja jalostukseen.

Aromaattinen ja tehokas - oikea vartaloöljy joka tilanteeseen.
Luonnollisten uutteiden ja puhtaiden eteeristen öljyjen koostumukset luovat erilaisia ​​tuoksuja ja tunnelmia. Stimuloivat, tasapainottavat ja rauhoittavat ominaisuudet yhdistyvät erityisten aktiivisten aineiden, kuten kamomillan bisabololin, tehokkuuteen. PINOsta löydät laajan valikoiman yhteensopivia vartaloöljyjä erilaisilla aromeilla:

Appelsiini-Sitruunaruoho: aromaattinen appelsiiniöljy ja sitruunaruohon virkistävä vaikutus
Kirsikankukka: keväinen, herkkä kirsikankukan tuoksu
Lime-Bambu: elvyttävä limeöljy ja suojaava bambuuute
Helmiäinen: tukee ihon sileyttä ja kosteuttaa
Sitruuna-Hibiscus: ravitseva hibiscus ja tuoreen sitruunan tuoksu
Kookos-Minttu: tehohoito kookosöljyllä ja stimuloivalla mintulla
Villiruusu: ihon sileyttä ja kosteuttaa sitä-rauhoittava vaikutus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Synttäriviikko huipentuu, alennukset jopa

-25%

Kampanja on voimassa vielä sunnuntaihin
21.4.2024 asti
tai niin kauan kuin tuotteita riittää.
*Bojong MC Polkulaitteet eivät kuulu tarjoukseen.