Delivery to mainland Finland only / Leverans endast till det finska fastlandet / Toimitus vain Manner-Suomeen

Sopimushinta

Reebok steppilauta

Tuotenumero: 42837
Myyntierä: 1 / Kappale

CE-merkitty

Valmistaja: Pino

[form_socks_here]

174,84 

Tuote vähissä

Alkuperäinen Reebok steppilauta esiteltiin ensimmäisen kerran saleille ja kuntoklubille vuonna 1989 vallankumouksellisena ja erittäin tehokkaana kardiotreeninä. Siitä tuli nopeasti kansainvälinen ilmiö, kun miljoonat ihmiset ympäri maailmaa käyttivät lautaa pysyäkseen kunnossa. Nyt tuoreella uudella ilmeellä ja tekniikan edistyksillä, ikonisen klassikon uusin sukupolvi tuo mukanaan ylivertaisen toiminnallisuuden ja parhaan käyttökokemuksen.

Reebokin steppilauta on ihanteellinen koti- ja saliharjoitteluun, ja vain mielikuvitus on harjoittelupotentiaalin rajana. Sopii kardio-, voima- ja coreharjoitteluun; steppilaudan toiminnallinen muotoilu soveltuu sekä HIIT- ja aerobic-harjoitteluun että yleisempiin kuntoiluihin.

Kolmella nopealla ja helpolla "click & lock" -korkeussäädöllä (15, 20, 25 cm) laudan voi räätälöidä harjoituksen intensiteettiin parhaiten sopivaksi. Klikkaa ja lukitse jalat haluttuun korkeuteen. Liukumattomat kumijalat auttavat vaimentamaan iskun ja varmistamaan vankan, vakaan kuntotason. Steppilauta on kevyt ja helppo siirtää ja säilyttää, mutta silti tukeva ja riittävän kestävä kestääkseen kovimmatkin harjoitukset.

Reebok steppilaudan visuaaliset kohdistusvyöhykkeet, kuten keskiviiva, pyöreät merkit ja yksityiskohtaiset reunat, tarjoavat uudenlaisen näkökulman klassiseen muotoiluun. Teksturoitu pinta tarjoaa entistä paremman otteen edellisiin lautasukupolviin verrattuna.

- Helposti puhdistettava, kosteutta hylkivä harjoituspinta.
- Kompakti, kevyt ja helppo siirtää ja säilyttää.
- Paino vain 7,2 kg.
- Vankka ja luotettava rakennuslaatu.
- Max. käyttäjän paino: 120 kg.
- Kokoonpanon mitat: (P) 102 x (L) 38,5 x (K) 15, 20, 25 cm.

Myyntiyksikkö: 1 kpl

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Synttäriviikko huipentuu, alennukset jopa

-25%

Kampanja on voimassa vielä sunnuntaihin
21.4.2024 asti
tai niin kauan kuin tuotteita riittää.
*Bojong MC Polkulaitteet eivät kuulu tarjoukseen.