Delivery to mainland Finland only / Leverans endast till det finska fastlandet / Toimitus vain Manner-Suomeen

Sopimushinta

Seirin akuneula tyyppi J muovikahva ja ohjaus

Tuotenumero: Seirin type J
[form_socks_here]

16,25 

Akupunktio neula SEIRIN tyyppi J muovikahvalla ja ohjaimella 100 kpl.

Erittäin laadukas kertakäyttöneula Japanista. Erinomainen ammattikäyttöön. Neulat on sijoitettu kahvojen keskelle. Kahvat on asennettu ohjausputkeen, joka voidaan irrottaa kevyellä sormen painalluksella. Läpipainopakkauksessa on paperipohja, joka on helppo irrottaa ja mahdollistaa neulan nopean poistamisen. Läpipainopakkaus on steriloitu EOgasissa. Yksi akupunktioneula per läpipainopakkaus. Valittavana on useita eri kokoja.

J-akupunktioneula tunnetaan tehtävästään helpottaa hellävaraisia, kivuttomia ja stressittomia hoitoja. Ne on valmistettu korkealaatuisimmasta ruostumattomasta teräksestä, ja niissä on kevyt, mukava muovinen kahva, jonka mitat ovat 2,0 x 20 mm ja joka on värikoodattu koon tunnistamisen helpottamiseksi. Light Touch Insertion™ -sovelluksella neula voidaan helposti irrottaa ohjausputkesta painamalla neulaa varovasti ohjaimen kiinnityskohdasta. Jokainen neula on pakattu yksitellen omalla polypropyleeniputkellaan, jonka pää on pyöristetty potilaan käyttömukavuuden vuoksi ja joka ei sisällä PVC:tä. Laatikko sisältää 100 kpl. steriilejä, kertakäyttöisiä neuloja.

Steriilit neulat, valmistettu ruostumattomasta erikoisteräksestä. Kärjet valmistettu timanttiterävyydellä, kolme kertaa kiillotettu. Värikoodatusta muovista valmistettu kahva niiden käytön helpottamiseksi (kädensijan tietty väri on määritetty tietylle neulan paksuudelle).

Pakkauksessa 100 kpl. neuloja ohjaimella, yksittäispakattuina.

Valmistusmaa: Japani

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Synttäriviikko huipentuu, alennukset jopa

-25%

Kampanja on voimassa vielä sunnuntaihin
21.4.2024 asti
tai niin kauan kuin tuotteita riittää.
*Bojong MC Polkulaitteet eivät kuulu tarjoukseen.