Delivery to mainland Finland only / Leverans endast till det finska fastlandet / Toimitus vain Manner-Suomeen

Sopimushinta

Sharpsafe-riskijäteastia, 0,45 l, hetula-aukko

Tuotenumero: 51701430
Myyntierä: 1 / Kappale

[form_socks_here]

4,15 

Varastossa

Pienikokoinen, kapea riskijäteastia on suunniteltu liikkuviin yksiköihin, ambulansseihin ja kotinäytteenottajille. Jalustan kanssa (tuotenumero 41510000) käytännöllinen myös potilaskohtaisena riskijäteastiana, esimerkiksi kotikäytössä tai eristyshuoneissa. Pienikokoiselle jätteelle astia hetula-aukolla.

Rakenteeltaan vahvat Sharpsafe riskijäteastiat on suunniteltu erityisesti neula-astiaksi, pistävien ja viiltävien jätteiden turvalliseen käsittelyyn. Neliskanttisen muotonsa ansiosta astiat ovat tukevia, täyttyvät maksimaalisesti ja vievät mahdollisimman vähän pöytä- ja varastotilaa. Selkeät merkinnät helpottavat tuotteiden oikeaa käyttöä. Sharpsafe astiat voidaan sulkea helposti väliaikaisesti, ja lopullisesti siten ettei astiaa voi enää avata uudelleen.

Riskijäte -tuoteryhmämme sisältää laajan valikoiman eri kokoisia Sharpsafe-astioita sekä kaikkiin tiloihin löytyvät kiinnikkeet ja kärryt astioiden ergonomiseen sijoitteluun.

Sharpsafe riskijäteastiat täyttävät ISO 9001:2015, ISO 140001 ja ISO 23907:2022 standardien vaatimukset sekä rakenteensa että merkintöjen osalta ja ovat UN-tyyppihyväksyttyjä kliinisen jätteen kuljetukseen.

Mitat: 170 x 50 x 105 mm
Paino: 87 g

Myyntiyksikkö 1 kpl
Tukkupakkaus 100 kpl

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Synttäriviikko huipentuu, alennukset jopa

-25%

Kampanja on voimassa vielä sunnuntaihin
21.4.2024 asti
tai niin kauan kuin tuotteita riittää.
*Bojong MC Polkulaitteet eivät kuulu tarjoukseen.