Delivery to mainland Finland only / Leverans endast till det finska fastlandet / Toimitus vain Manner-Suomeen

Sopimushinta

Songbird vegan hierontavaha hajusteeton 350 g

Tuotenumero: VUMW350
Myyntierä: 1 / Kappale

CE-merkitty

Valmistaja: Songbird Naturals

[form_socks_here]

39,00 

Varastossa

Songbird vegan hierontavaha hajusteeton 350 g

Hajustamaton vegaaninen hierontavaha ei sisällä eteerisiä öljyjä, mutta tarjoaa saman sakeuden, suorituskyvyn ja viskositeetin kuin muut vegaaniset hierontavahamme.

Se on suosittu aromaterapeuttien keskuudessa, jotka rakastavat hierovia, mutta haluavat luoda omia sekoituksiaan asiakkailleen. Hajusteeton vaha on helppo lämmittää varovasti, sekoittaa valitsemasi eteeriset öljyt ja antaa sen jäähtyä, jotta se palaa alkuperäiseen puolikiinteään tilaansa. Hierontavaha sulaa samassa lämpötilassa kuin suklaa.

Se on myös suosittu valinta kouluille ja korkeakouluille, jotka opettavat opiskelijoita ja haluavat välttää eteerisiä öljyjä opetusmenetelmissä.

Etsitpä perustaa omien eteeristen öljyjen lisäämiseen tai haluat vain hierontavahan ilman tuoksua, hajustamaton vegaaninen hierontavaha on hieno esittely vegaanihierontavahoille.

Olemme työskennelleet kovasti saadaksemme vegaanisten hierontavahojen koostumuksen mahdollisimman lähelle alkuperäistä mehiläisvahaa. Ne ovat aluksi hieman löysempiä kuin alkuperäinen, mutta kiristyvät nopeasti.

Vegaanivaihtoehtomme tarjoavat sinulle saman liukauden ja pidon tasapainon kuin alkuperäiset hierontavahamme, ja ne ovat myös pähkinättömiä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Synttäriviikko huipentuu, alennukset jopa

-25%

Kampanja on voimassa vielä sunnuntaihin
21.4.2024 asti
tai niin kauan kuin tuotteita riittää.
*Bojong MC Polkulaitteet eivät kuulu tarjoukseen.